Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Kislányok kedvence

Pali, vagyis Rékának Pali bácsi volt, aki az első Forever Hand Sanitizert Réka kezébe adta. Együtt jöttünk hazafelé valahonnan, amikor a kocsiban Réka felfedezte a kis helyes flakont. Pali persze rögtön elmondta, mire való, Réka pedig kipróbálta.

Kislányok kedvence - Forever Hand Sanitizer

Azonnal megtetszett a hatévesnek, hogy pillanatok alatt felszívódik és illatossá varázsolja a kezét. Igazi csajos cucc. Persze Pali rögtön odaadta neki a félig teli flakont, ami azonnal Réka iskolatáskájában kötött ki. És nem csak hurcolássza, hanem használja is – hisz elfogyott.

Ekkor pedig az én lányom közölte, hogy mindig legyen ilyen az iskolatáskájában. Mert neki muszáj ezzel kezet tisztítani. Anya pedig mit tehet? Folyamatosan pótolja az elhasznált készletet.

S hogy mi ez? Antibakteriális alkoholos kézfertőtlenítő gél, amiből 3-5 ml-t 1 percig alaposan eldörzsölünk a nedves kézen és már baktériummentes is a kezünk. Persze működik száraz kézzel is. Jó szolgálatot tehet utazáskor, síeléskor, ahol nem biztos, hogy WC-használat után szappannal-folyóvízzel kezet tudunk mosni.

 

Ha te is megvennéd ezeket a gyermekednek, kattints ide, vagy keress a +36309242705-ös számon!