Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Kulacs gyerekeknek

Ágnes tippje

Néhány hete bejárta az internetet egy horrortörténet, miszerint a kisgyerek állandó súlyos betegségének az okát a kulacsában fedezték fel: nevezetesen egy jó adag penészgombát. Ezt természetesen, mint óriási felfedezést tálalták, pedig igazából minden anyukának tudnia kellene róla – legalábbis Magyarországon.

Lábadozik a kicsi

Ágnes tippje

Lehet, hogy már úgy érzi, jól van, te is mennél már vissza dolgozni. Mégis jobb lenne, ha egy nagyobb betegség után 2-3 napot rászánnál arra, hogy a gyerkőc IGAZÁN jól legyen. Így talán nem is esik vissza, és nehezebben kap el újabb kórokat. Ebben az igazán jó gyerekorvos is biztosan partnered lesz.

Gyógyvizek Magyarországon

A boldog békeidőkben úriasszonyok jártak kúrálni magukat egy-egy jól ismert európai gyógyfürdőre. Igazából még sikk is volt ivókúrára menni. Persze ha olyan fürdőorvossal találkozhatott az ember, mint mondjuk Csáth Géza, nem is csodálom. Aztán SZTK-receptre írták föl a hévízi fürdőt, bár onnan azért a magyar betegeket egyre inkább kiszorították a külföldiek. Manapság pedig minden régió igyekszik újra kihasználni a Föld mélyének ezen kincseit: egyre-másra nyílnak a sokcsillagos gyógy- és wellnesshotelek.

Feliratkozás a következőre: betegség