Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Kézvédő tippek

A bőr öregedését nem tudjuk megállítani, de mondjuk a kezünk ráncosságát viszonylag könnyű megelőzni, csökkenteni. Ez 40 éves kor után válik kiemelten fontossá, hisz ez idő tájt a bőr sokat veszít a nedvességtartalmából, veszít a rugalmasságából, ezután felgyorsul az öregedés.

Napozás nap nélkül

Ágnes tippje

Egyre többen használnak önbarnító szereket, így már nyár elején napbarnítottak lesznek. Azonban vigyázzunk, mert önbarnításnak is vannak szabályai, amiket érdemes betartani, különben szép barna bőr helyett narancssárga-barna foltossal „büszkélkedhetünk”!

Fésűk, sminkecsetek fertőtlenítése

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a fésűket, keféket, sminecseteket és -szivacsokat időnként nem elég csak vízzel kiöblíteni, hanem érdemes fertőtleníteni is, ezzel ugyanis sok pattanástól vagy még ennél is csúnyább furunkulustól kímélhetjük meg magunkat.

Szódabikarbóna a dezodor

A szódabikarbóna hasznos szagtalanító - sokan használják hűtőszekrényben. Kevesebben tudják, hogy bármely szekrényben is jó szolgálatot tesz, sőt a testszag ellen is bevethető, mert semlegesíti a baktériumok okozta savakat.

Feliratkozás a következőre: Testápolás