Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Amilyen a csillagjegyed, olyan a lakásod

Ágnes tippje

Azért azt soha sem gondoltam volna, hogy a horoszkópja megmagyarázza, miért is néz ki a lányom szobája úgy, mintha bomba robbant volna benne. De ő halak csillagjegyű...

Lakberendező horoszkóp  (kép: pixabay.com)

KOS: mindig aktív, fest, rendet rak. Szereti az erős színeket, nem hagy egyetlen falat sem fehéren.

Egyél, hogy egyensúlyba hozd a csakráid!

Ép testben ép lélek. Mindannyian ismerjük a mondást, és mint minden bölcsességnek, ennek is van alapja. Sokan nem gondolnák, hogy az önbecsülésünket, önmagunk elfogadását nem csak a pozitív gondolatokkal táplálhatjuk, hanem egészséges ételekkel is! Vannak olyan élelmiszerek, amelyek energetikai szempontból kiegyenlítik fő csakráinkat.

Pénzhozó növények elhelyezése a lakásban

 A feng shui szerint egyes növények kerekded leveleik révén segítenek a pénzt behozni az életünkbe, alakás egyes területei pedig más és más területen hatnak. Így tehát az otthonunk minden része is más és más hatással van a pénzszerzési képességeinkre.

Hova kerüljön a számítógép és a monitor?

Ágnes tippje
Téma: Ezotéria

A fenc shui szerint nem mindegy, mit hová helyezünk el akár az íróasztalunkon is. Sokban befolyásolhatja ugyanis a teljesítményt, ha valami nem jó helyen van.

Spirituális állatok

Már a legősibb civilizációknak is megvoltak a saját szent állataik. És valljuk be, ma is jelen vannak a mindennapjainkban – igaz úgy, mint bölcs bagoly, ártatlan bárány satöbbi. Az itt bemutatott állatokról azt tartják, segítők, így erejüket mi is felhasználhatjuk egy-egy élethelyzet megoldásában.

Luca napi praktikák

Luca gombóc
Papírra írt neveket gyúrjuk bele gombócba. Dobjuk bele forró vízbe, és halásszuk ki a leghamarabb a víz felszínére jövő gombócot. Amelyik nevet a gombócban találjuk, olyan nevű lesz a jövendőbelink, vagy egy jövendő jótevőnk.

Luca fokhagymája
Aki Luca-nap estéjén, lefekvés előtt egy gerezd fokhagymát lenyel, távol tartja magától a boszorkányokat, a rossz szellemeket.

Mit együnk az év első napján?

A magyar néphit szerint nem mindegy, mit eszünk az év első napján. A babona szerint egyes ételek szerencsét hoznak, mások pedig viszik. Érdemes hát megfogadni, tán még akkor is, ha nem vagyunk babonásak...

Szilveszteri ólomöntés

Az ólomöntés az egyik legrégebbi jövendőmondás. Szilveszterkor jó móka is a különböző alakzatok böngészése. Egy kanálban olvasszunk egy kevés ólmot (horgászboltokban vehetünk nagyobb fenekező ólmokat), csorgassuk hideg vízbe és az így keletkezett alakzatból kiolvashatjuk a jövőt. Mivel nem egyértelműek e jelek hagyatkozzunk a fantáziánkra.

KÍGYÓ: kerülje a görbe utakat, a hazugságot

SZÍV: szerelem, hűség, gyermek születése

VIRÁGFORMA: boldogság, öröm, békesség

ELEFÁNT: váratlan siker

TOJÁS: kellemetlenség

PIRAMIS: örökség, üzleti haszon várható

Feliratkozás a következőre: Ezotéria