Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Az aloe vera növény, és az abból készült termékek hatásai. Forever Living termékek házi teszteredményei, a mi kedvenceink.
Ha tanácsot szeretnél kérni a Forever Living termékeinek használatáról, vagy rendelnél, keress a +36309242705-ös számon, a agnes.halmos@gmail.com címen, vagy a facebookon!

Aloe Vera - legyünk vele egészségesebbek

Ágnes tippje
Téma: Aloe

Az Aloe vera a liliomfélék családjába tartozó, természetes körülmények között 75-120 cm magasra megnövő növény. Kaktuszhoz hasonlító hosszú, vastag, húsos, tüskés szélű levelei vannak. Az aloé sokvirágú növény, csöves vagy harang alakú virágainak színe lehet sárga, narancssárga, piros vagy piszkosfehér, melyek gyakran zöldesen csíkozottak.

Először aloé, utána jöhet minden más

„Kifújta a szél a számat, duplájára dagadt és k...ra fáj. Kentem rá már mindent. Most ráfújtam egy kis Forever First spray-t és láss csodát 5 perc elteltével nem fáj. Félreértés ne essék, nem vagyok Forever-tag csak és kizárólag vásárló. Gondoltam leírom, hogy mindenki tudja, ez egy csodaszer.”

Kislányok kedvence

Ágnes tippje
Téma: Aloe

Pali, vagyis Rékának Pali bácsi volt, aki az első Forever Hand Sanitizert Réka kezébe adta. Együtt jöttünk hazafelé valahonnan, amikor a kocsiban Réka felfedezte a kis helyes flakont. Pali persze rögtön elmondta, mire való, Réka pedig kipróbálta.

Joost, a kedvenc

Mindegy melyik, csak Joost legyen – hallottam sokaktól ilyen értelmű mondatokat! Ez azért nem teljesen igaz. Legalábbis nálunk. Mostanra már kiderült, hogy az én 6 éves lányom nagy gurmé, bár most épp a csípős ízekkel hadilábon áll.

„Hát jöjjön szél és tél és hó!”

admin tippje
Téma: Aloe

Réka lányom kedvenc évszaka bizonnyal a hó. Már az első szava is az volt, hogy sí, és persze 6 évesen már túl van az első síelős szezonján is.

Természetesen az egyik kedvenc mesehőse is Frozen Elza – ki lehetne más? Sokszor bújik a bőrébe, így mi más is lehetne ennek az írásnak a címe, mint idézet Elza Let it go! című dalából.

Az Aloe Sunscreen Spray

A múlt héten a Balatonnál nyaraltunk. Rékával, a kislányommal gyakorlatilag csak aludni jártunk haza a strandról – szóval napsütésből kegyetlen terhelést kapott a bőrünk. Ráadásul szőke, fehér bőrű népség vagyunk. Nem is nagyon szokott sikerülni megúszni a leégést… A legjobb ellenszernek eddig a sárgarépa bizonyult, vagyis hogy indulás előtt és egész nap folyamatosan nyulak módjára répát rágcsálunk, hogy legyen miből a szervezetnek azonnal barna pigmentet készíteni.

Feliratkozás a következőre: Aloe