Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Egészséges vendégvárás

Egyél, hogy egyensúlyba hozd a csakráid!

Ép testben ép lélek. Mindannyian ismerjük a mondást, és mint minden bölcsességnek, ennek is van alapja. Sokan nem gondolnák, hogy az önbecsülésünket, önmagunk elfogadását nem csak a pozitív gondolatokkal táplálhatjuk, hanem egészséges ételekkel is! Vannak olyan élelmiszerek, amelyek energetikai szempontból kiegyenlítik fő csakráinkat.

A hal kezelése, főzése

Ágnes tippje

Ha a halon a romlás legkisebb jele észlelhető, tilos felhasználni! A friss hal pikkelye, bőre fényes, kopoltyúja élénkvörös színű, szeme tiszta. Az állott vagy romlott halat szürkés nyálka borítja, kopoltyúja szürke, szeme zavaros, és kellemetlen szaga van.

A halakat főzéskor, pároláskor ne főzzük túl puhára, mert laza rostozatuk miatt hamar szétesnek.

A halat, sütés vagy panírozás előtt jól le kell szárítani.

Mit tegyünk, hogy ne hízzunk?

Mikor már pukkadásig ettük magunkat, egyes ételek látták, vagy az illatukat megérezvén úgy gondoljuk, talán még annak (és ez főként édesség) még tudnánk helyet szorítani a gyomrunkban. A súlymegtartás, illetve fogyókúra néhány apró trükkel már nem is olyan rémes.

Kerüld a rutint!

Feliratkozás a következőre: étel