Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

Ezoterikus tippek fogyókúrázóknak

Fogyókúrás módszer annyi van, mint égen a csillag. Kinek az egyik, kinek a másik használ. Nekem például mostanában az a legnagyobb bajom, hogy a családdal együtt étkezve hihetetlenül nehéz bármit is megállni. Tehát a a piros tányértól a mantrákig mindet, ami esetleg segíthet, próbálok megfogadni. Az első és legfontosabb szabály az, hogy érezzük jól magunkat a bőrünkben még súlyfelesleggel is! Ha A jókedély, a mosoly igazán szépít és így másoknak föl sem tűnnek a fölös kilók. De ha mégis...

Fogyókúra idején hetente csak egyszer mérjük magunkat!

Fogyjunk a Holddal!
A fogyóhold idején kezdett fogyókúra sokkal sikeresebb, ilyenkor gyorsabban mennek le a fölösleges kilók. Újhold idején pedig a teljes életmódváltást érdemes megtennünk.

Képzeld el a majdani alakod!
Minden este lefekvés előtt érdemes magunk elé képzelni, hogy nézünk majd ki – ez megerősít akár az önsanyargatásban is. 

Mantrázzunk!
„Napról napra tökéletesebb az alakom! Napról napra vonzóbb vagyok!” – az egyik leghatékonyabb fogyasztó mantra!

Varázsoljunk!
Fogjunk egy jó vastag fehér gyertyát (ez jelképezi duci önmagunkat), és minden nap égessünk el belőle egy kicsit! Ez a gyertya jelképezi a fölösleges kilóinkat, ahogyan elégetünk belőle, úgy mennek le a kilóink.

Nézzünk tükörbe!
Ha nem vagyunk jóban a tükörképünkkel, az a fogyókúránk eredményében is meglátszik. Ezért minden reggel álljunk a tükör elé, és keressünk magunkon 5 dolgot (nem többet és nem kevesebbet!), amit szeretünk magunkon! Ha ezek megvannak, nevezzük meg azokat a pontokat, amik vékonyabbak, mint tegnap! (Minden nap kell ilyet találnunk. Eleinte valószínűleg csak mi látjuk a vékonyodást, aztán majd más is.)